Energiatekniikan Optimisäätö Oy

Entos Energiatekniikan Optimisäätö Oy tarjoaa LVISA-rakennusautomaatiopalveluja, joiden avulla pyritään säästämään energiaa tehokkaammin niin asumisen kuin teollisuuden kiinteistöissä. Palveluihin kuuluvat ilmanvaihdon ja lämmityksen asennukset, huollot, laitteet, saneeraukset ja urakoinnit.

 

Rakennusautomaatiopalvelut kattavat suunnittelun, urakoinnit, saneeraukset sekä huollot. Mahdollisuus ilmavaihtoratkaisujen etähallintaan tekee huoltotoimenpiteistä sujuvampaa ilman erillisiä asiakaskäyntejä.

Entoksen rakennusautomaatio-osaamisen pohjalta on kehitetty älykkäitä ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka hyödyntävät uusinta anturiteknologiaa kehittääkseen kiinteistöjen sisäilmastoa. Tuotteiden energiaa säästävä toiminta perustuu niiden kykyyn tunnistaa kiinteistöjen käyttäjien elämänrytmiin perustuva ilmanvaihdon tarve. Pilvipohjaisen sovelluksen avulla pystytään seuraamaan, analysoimaan ja raportoimaan kiinteistön energian hukan minimointia.

TOPAIR ilmanvaihtojärjestelmille on myönnetty

avainlippu -merkki vuonna 2019

Mukautuvaa ja ennakoivaa energiansäästöä

Älykkäästi reagoivaa energiansäästöä

Kehitämme vuorovaikutteisia ja älykkäitä energiansäästöratkaisuja kaikkiin kiinteistöihin. Parannamme ihmisten asumis- ja työskentelyolosuhteita. Tuotamme tehokasta energiansäästöä rakennusautomaation ja älykkäiden ilmanvaihtojärjestelmien avulla.

Ennakoivaa huolettomuutta

Panostamme ennakointiin ja huolettomuuteen etähallittavien ratkaisujen avulla. Ratkaisuissamme hyödynnämme uutta anturiteknologiaa ja pilvipohjaisia palveluita. Kiinteistön energiatekninen ylläpito ja seuranta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Pystymme minimoimaan niin asennuksen kuin huollon aiheuttamia käyttökatkoja.

Keveämpää asuinmukavuutta

Vaikka minimoimme tehokkaasti kiinteistöjen energianhukkaa ja niistä syntyviä kustannuksia, emme koskaan tingi siitä tärkeimmästä eli puhtaasta ilmasta ja tasaisesta lämmöstä. Omaan elämäntyyliin mukautuva puhtaampi sisäilmasto ja keventynyt kukkaro tuovat iloa elämään jokainen päivä.

MISSIOMME

ON AIHEUTTAA ENERGIANSÄÄSTÖÄ

VISIOMME

ON LUODA KÄYTTÄJIINSÄ REAGOIVIA JA ELÄMÄNLAATUA PARANTAVIA SISÄILMASTOJA

ARVOMME

ENERGIANSÄÄSTÖ

Pyrimme kaikessa toiminnassamme aiheuttamaan energiansäästöä rakennusautomaation, oman tekemisen ja ammattitaidon avulla.

ASUMISMUKAVUUS

Kehitämme sisäilmaa, jotta ihmisillä olisi hyvä olla kotona ilman turhia lämpötilavaihteluita, vedon tunnetta, ilmanpoiston aiheuttamaa melua sekä epämiellyttäviä hajuja.

YHTEISKUNTAVASTUU

Otamme huomioon yrityksemme toiminnan vaikutukset sekä ympäröivään yhteiskuntaamme että sidosryhmiimme. Yrityksemme pyrkii tuotekehityksellään, tuotteillaan sekä muulla toiminnallaan tuottamaan elämänlaatua ja turvallisuutta parantavia ratkaisuja niin asuinhuoneistoihin kuin teollisuus- ja liikekiinteistöihin. Toimintaamme ohjaavat lait, asetukset sekä ammattiyhdistysten puitesopimukset. Pyrimme toimimaan avoimesti ihmisoikeuksia kunnioittaen ja pitäen huolen siitä, että myös yhteistyökumppanimme ja alihankintaketjumme kantavat oman vastuunsa.

HYVINVOIVA HENKILÖSTÖ

Henkilöstö on yrityksemme tärkein ja arvokkain voimavara. 

Tiimityöskentely on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Työilmapiirimme on kannustava ja muistamme tukea toisiamme sekä arvostamme toistemme työtä.

Työpaikkakiusaamisen suhteen yrityksellämme on nollatoleranssi.

KEHITTÄMINEN

Kehitämme sekä henkilöstöämme että tuotteitamme, jotta voimme vastata tulevaisuuden kilpailuun ja lainsäädännön muutoksiin. Tuemme ja kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa osaamistaan ja mahdollisuuksiaan edetä urapolullaan.

ASIAKASKESKEISYYS

Tuotamme laadukkaita tuotteita ja palveluja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Tuotteidemme kehityksessä otamme huomioon niin asennuksen kuin käytön helppouden ja yksinkertaisuuden sekä huoltovapauden.

ENTOS Energiatekniikan Optimisäätö Oy

Jääkäritie 9

50150 Mikkeli

Y-tunnus: 0668613-8

GreenrealityNetwork.png

Olemme somessa!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon